Slovenija
38 ogledov

Smrt motorista

(Foto: Dejan Mijović) Žurnal24 main
V motorista se je sredi Ljubljane zaletel voznik osebnega vozila, ki je pred tem prevozil rdečo luč. Motorist je umrl. Policija poziva očividce nesreče.
Policija zaradi razjasnitve okoliščin vse očividce nesreče prosi, naj se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, oziroma pokličejo na eno izmed telefonskih številk Policije: 113, anonimni telefon 080 1200 ali Postajo prometne policije Ljubljana 01 58 38 820.

Ponoči je v prestolnici prišlo do prometne nesreče, ko je 35-letni voznik kolesa z motorjem (doma iz okolice Ribnice) vozil po Celovški cesti od Tivolske ceste proti križišču z Rusko ulico. Ko je pripeljal do omenjenega križišča, je pri prižgani rumeni puščici za leve zavijalce pravilno zapeljal v križišče z namenom, da zavije v levo.

 

Z nasprotne smeri je takrat pripeljal 49-letni voznik osebnega avtomobila, ki je prevozil rdečo luč na semaforju. Zapeljal je naravnost v križišče in pri tem čelno trčil v desni bok voznika kolesa z motorjem ter ga zbil po vozišču.

Motorista so hudo poškodovanega prepeljali v ljubljanski klinični center, kjer je nekaj minut pred drugo zjutraj umrl.

zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič 56, oziroma pokličejo na eno izmed telefonskih številk Policije: 113, anonimni telefon 080 1200 ali Postajo prometne policije Ljubljana 01 58 38 820.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.