Slovenija
45 ogledov

Snaga: V Kosezah smo zelo pozorni

Včerajšnje pobiranje kosovnih odpadkov je nekaterim prebivalcem Kosez dvignilo p Žurnal24 main
"Morda se lahko stanovalci na Ulici bratov Učakar odpovedo storitvi odvažanja odpadkov in sami pripeljejo kosovne odpadke v zbirni center. Vse za dobrobit lastnikov jeklenih konjičkov," odgovarjajo na Snagi.

"Kosovne odpadke pobiramo dvakrat letno po vnaprej določenem datumu. Tega dne morajo stanovalci in obiskovalci pričakovati določene težave in jih sprejeti z razumevanjem, tako kot z razumevanjem sprejmejo nenapovedan obisk gasilnega, reševalnega avtomobila ali drugega vozila," so nam povedali na ljubljanski Snagi.

Na nas se je včeraj obrnila jezna bralka, ki je morala v družbi še nekaterih drugih prebivalcev v vozilu pol ure čakati na uslužbence ljubljanske Snage, ki so na tovornjak nalagali kosovne odpadke.

Za 10 metrov kilometer poti
"Ko pobiramo kosovne odpadke v Kosezah, smo zelo pozorni do lastnikov jeklenih konjičkov," so nam zatrdili v Snagi. "Poberemo eno lokacijo, nato pa ne gremo na drugo, ki je na enosmerni cesti oddaljena nekaj 10 metrov, ampak naredimo cel krog po Kosezah, da sprostimo promet, ter nato nadaljujemo na drugi lokaciji," so nam zatrdili.

"Za nekaj 10 metrov opravimo kilometer poti in za to porabimo kar nekaj časa. Na vsaki lokaciji moramo vozilo najprej stabilizirati, da se pri rokovanju z dvigalom ne bi prevrnilo, nato naložimo odpadke in zopet vozilo pripravimo na vožnjo. Vse to traja približno 20 minut," so nam še povedali pri Snagi.

Odprti za druge dogovore
Poudarjajo, da so odprti tudi za druge dogovore, kot je prepoved parkiranja vozil na dovoznih cestah ali sprememba lokacije oddajanja kosovnih odpadkov.

"Morda se lahko stanovalci na Ulici bratov Učakar odpovedo storitvi odvažanja odpadkov in sami pripeljejo kosovne odpadke v zbirni center. Vse za dobrobit lastnikov jeklenih konjičkov," pravijo na Snagi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.