Slovenija
636 ogledov

Sobotna gneča na cestah

mejni prehod kontrola policija Obrežje PMP Obrežje
Na mejnem prehodu Brezovica pri Gradinu čakajo za vstop dve uri in pol ...

Na cestah in mejnih prehodih je običajna sobotna gneča med poletno sezono. Zaradi promene nesreče je promet dodatno oviran še na štajerski avtocesti od Šentilja proti Pesnici v smeri proti Mariboru, sporočajo s Prometno-informacijskega centra.

O gneči sporočajo s štajerske avtoceste od Zadobrove proti Šentjakobu, kjer je pred delovno zaporo proti Mariboru kolona dolga štiri kilometre. 

Na gorenjski avtocesti pred predorom Karavanke proti Avstriji je kolona vozil dolga že sedem kilometrov. Predor občasno zapirajo. 

Gneče in zastoji so tudi na primorski avtocesti pred izvozom Koper center iz smeri Ljubljane proti Dragonji ter na cestah Koper - Šmarje - Dragonja, Strunjan - Lucija - Sečovlje, Podgrad - Starod in Ilirska Bistrica - Jelšane.

Dolga čakalna doba

Čakalne dobe so na mejnih prehodih Sečovlje, Dragonja, Sočerga, Podgorje, Starod, Jelšane, Vinica, Metlika, Obrežje, Slovenska vas, Gruškovje in Zgornji Leskovec. Na mejnem prehodu Brezovica pri Gradinu čakajo za vstop dve uri in pol, za izstop n amejnem prehodu Podgorje se čaka dve uri in deset minut. 

Dve uri se čaka za vstop na mejnem prehodu Gruškovlje, za izstop na mejnem prehodu Jelšane in za izstop na mejnem prehodu Sečovlje. Tu je čakalna doma za vstop uro in pol. 

 

Komentarjev 1
  • Phoebe_Gurner 18:09 11.avgust 2018.

    Google sedaj plačuje 400 do 600 dolarjev štiri ure za delo na spletu od home.my zadnje plače je bilo 4500 $ za delo 25 ur na teden na spletu. Moja sestra je že nekaj mesecev v povprečju 20000 $ in ...prikaži več dela približno 30 ur na teden. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. Potencial pri tem je neskončen. To počnemm ➤➤➤➤ ➤ www.Earn91.Com