Slovenija
71 ogledov

Sošolci na grob položili šopek

Starša Bora Nekrepa sta ovadila Živčec Kalanovo. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
"Gordana Živčec Kalan nas ne zanima preveč. Mi njo še manj. Ob Boru med primerno nagrajenim dežurstvom na intenzivni negi ni spala ona."

Starša Bora Nekrepa sta po včerajšnji izglasovani zaupnici predsednici Zdravniške zbornice Slovenije Gordani Živčec Kalan razočarana. Tudi nad tem, ker podatki kažejo, da se ji podpora med njenimi kolegi še zvišuje, čeprav so bili vsi postopki v povezavi z Borom po dveh letih vrnjeni na začetek.

Bor bi moral prejšnji petek zaključiti osmi razred osnovne šole. Namesto tega so mu sošolci na grob položili šopek. Ob prihodu v bolnišnico je imel Bor en odstotek verjetnosti, da NE preživi.
družina Nekrep

"Očitno obstaja siva masa zdravnikov ali vsaj njihovih izbranih predstavnikov, ki potrebujejo prav takšno zbornico, kot jo uteleša Gordana Živčec Kalan: brezvestno, koruptivno, protipravno, neetično, ki brezčutno leta in leta trpinči že tako nemočne svojce, ki so izgubili najljubše,'' sta prepričana Nekrepova.

Odvetnik Andrej Pitako pa je v imenu družine vložil kazensko ovadbo zoper Živčec Kalanovo zaradi kaznivega dejanja zlorabe javnih pooblastil.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.