Slovenija
15428 ogledov

Spet sneg do nižin

Sneg
Hladno, oblačno, možnost snega do nižin.

Po oblačnem dnevu po napovedih meteorologov z Arsa sledi ravno tako oblačna noč in jutro, padavine bodo povsod ponehale. Jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem do 9 °C.

"Jutri bo pretežno oblačno in večji del dneva suho, proti večeru pa bo na zahodu že možen občasen dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 7, na Primorskem do 13 stopinj Celzija," napoved za jutri opisujejo na Arsu.

Nadaljujejo, da se bo v noči na soboto dež od zahoda razširil nad osrednje kraje. V soboto bo povečini oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo bolj pogoste na zahodu. Ob morju bo pihal jugo, ponekod drugod pa južni veter.

V nedeljo bo pretežno oblačno s kakšno kapljo dežja, v ponedeljek pa kaže na oblačno in deževno vreme. Na Primorskem bo pihala burja, ponekod drugod severni veter. Hladilo se bo.

Trije modeli temperaturnih sprememb Prognoza Arsa Slovenija Pretresljive napovedi: Grozi nam segrevanje zraka za šest stopinj

Napoved do sobote, 1. decembra

"Nad Jadranom in Balkanom bo v ponedeljek in torek vztrajalo ciklonsko območje. Veter se bo obrnil na severno in vzhodno smer, pričelo se bo hladiti. Od srede naprej bodo naši kraji pod vplivom obsežnega območja visokega zračnega tlaka, ki se bo iznad Skandinavije razširilo do Balkana. Z vetrom vzhodnih smeri bo nad naše kraje dotekal zelo hladen zrak. Od petka naprej bodo atlantske frontalne motnje predvidoma spet bližje našim krajem," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Dodajajo, da v ponedeljek kaže na oblačno in deževno vreme, postopno se bo hladilo. "Padavine bodo predvidoma vztrajale še del torka, meja sneženja pa se bo proti koncu padavin lahko spustila do nižin," posvarijo na Arsu.

Od srede do petka kaže na suho in deloma sončno vreme. Hladno bo. Dnevne temperature bodo okoli 0 stopinj Celzija. V soboto se verjetnost za padavine spet nekoliko poveča.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Nevihtni oblaki Neverjetno Svet Izjemno redko vremensko presenečenje

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Marivelsa
    Marivelsa 00:36 23.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • shirley 19:41 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprečje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to počne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obiščite >> www.WebJob33.Com