Slovenija
64 ogledov

Spet pogrešajo 16-letnico iz Idrije

Polona Kržišnik policija.si
Policiste policijske uprave Nova Gorica so včeraj zvečer obvestili, da svojci spet pogrešajo 16-letno Polono Kržišnik, doma z območja Občine Idrija. Kržišnikova je od doma pobegnila že v začetku marca, a se je po dveh tednih sama vrnila domov.

Pogrešano mladoletnico so včeraj zjutraj nazadnje opazili na območju Škofje Loke. Policija sicer preverja tudi druge informacije o gibanju pogrešane osebe na drugih območjih Slovenije.

polona pogrešana | Avtor: Facebook Facebook

"Po sedaj zbranih obvestilih in drugih ugotovljenih dejstvih obstaja zelo velika verjetnost, da se Kržišnikova skupaj z drugo mlajšo osebo iz širše okolice Škofje Loke," so sporočili policisti.

Najverjetneje gre za Anžeta Križnarja, s katerim je od doma pobegnila že v začetku marca.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali karkoli vedeli o njenem izginotju, policisti prosijo, naj o tem obvestijo policiste Policijske postaje Idrija ali pokličejo na telefonsko številko 113.

Spomnimo, pred dobrim tednom se je Polona Kržišnik iz okolice Idrije skupaj z 18-letnim Križnarjem iz Delnic vrnila domov, potem ko sta mladenka in mladenič v začetku marca pobegnila od doma. Skrivala naj bi se v hotelu nekega turističnega kraja na južnem Tirolskem. 

PREBERITE ŠE:

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 10
  • Marta Rataj 19:51 03.april 2016.

    s čim se preživlja?

  • Ricky Riqelme 19:16 01.april 2016.

    mogoče pa beži ker je drolja

  • MegaTylMan 18:33 01.april 2016.

    ahh tadva moreta it narazen, ona je preveč mirna punca brez ene dobre vzgoje in ne ve kaj je prou pa kaj ni, zto kar on reče bo ona nardila ker misli da za tipa je treba nardit use.. na ...prikaži več šoli so ji rekl že ob začetku zveze da naj ne bo z njim ker on ni pri pameti ampak je pač čist nora ratala na njega in zgleda da ne bo miru dokler ne bosta tadva ločena..