Slovenija
18 ogledov

Športno in ustvarjalno počitnikovanje

V Kranju in okolici so pripravili bogat program za dejavno preživljanje zimskih Žurnal24 main
Bogat program. Šolarjem so na voljo zimovanja, kup ustvarjalnih delavnic in športnih dejavnosti.

Osnovnošolcem in dijakom bo med počitnicami na voljo bogata paleta različnih dejavnosti. Med zanimivejšimi velja izpostaviti petdnevni zimovanji. Na Pokljuki ga predstavlja rod tabornikov Stane Žagar, športno društvo Sokol pa v Črnuškem domu na Mali planini.

Ustvarjalne počitnice
Dnevni center za mlade in družine Škrlovec pripravlja v okolici Kranja med drugim delavnico snežnih skulptur ali restavratorska dela. Ustvarjalne počitnice bodo ponudili tudi v Ateljeju Puhart v obliki kratkočasnih likovnih uric, Osrednja knjižnica Kranj pripravlja pravljične ustvarjalne delavnice, podjetje Ipis pa organizira zimsko šolo računalništva.

Kaj pa šport
Na voljo bo vrsta športnih dejavnosti, od tečaja smučanja na Krvavcu v režiji akademije za gibanje Migimal do ekipnih športov v športni dvorani Planina, na voljo bodo tudi termini v pokritem olimpijskem bazenu. V ledeni dvorani na Zlatem polju bo vsak dan ob 10. uri brezplačno drsanje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.