Slovenija
7356 ogledov

Sredi dneva krvav pretep. "Kri mu je brizgala"

Preiskava pretepa v Murski Soboti sobotainfo.com
Dve mladoletni osebi prepeljali v bolnišnico. Šlo naj bi za spor med dijaki.

V Murski Soboti je okrog 13. ure prišlo do pretepa dijakov, v katerem je bil uporabljen tudi nož. Dva poškodovana so odpeljali v bolnišnico, več oseb pa na zaslišanje na Policijsko postajo Murska Sobota.

Očividka pretepa je za portal Vestnik povedala, da je bilo v pretepu udeleženih veliko dijakov, okrog 20. Povedala je, da je enemu izmed njih kri "kar brizgala iz noge, vso hlačnico je imel okrvavljeno". Naredili so mu obvezo, nato so prišli policisti in reševalni avtomobil.

Kaj naj bi bilo v ozadju spora, policisti še preiskujejo. Tiskovna predstavnica PU Murska Sobota Suzana Rauš je z informacijami še skopa; potrdi le, da je prišlo do pretepa in da sta dve mladoletni osebi v bolnišnici.

pretep | Avtor: sobotainfo.com Fotografija je simbolična. sobotainfo.com

Vestnik pri tem navaja neuradne informacije, da naj bi bilo v ozadju spora maščevanje zaradi dogodkov na veliki zabavi ob noči čarovnic v Rakičanu, portal Sobotainfo.com pa poroča, da policisti v zvezi s preiskavo v smetnjakih na železniški postaji iščejo predmete, ki so bili uporabljeni v pretepu.

savna savnanje Vroče Slovenija V savni posredovala policija wayde sims Tragedija Šport Pretep se je končal s streli, podlegel mladi in obetavni košarkar

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Avatar Wilissa
    Wilissa 00:00 13.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Dobrodošli = = > www.3xDate.top

  • dragec 16:59 12.november 2018.

    STARŠEVSKA VZGOJA OB PRAZNOVANJU PIJANČEVANJA