Slovenija
9874 ogledov

Srednjeročna napoved: Hladneje od povprečja

Sneg in pomlad
V drugi polovici tedna se nam obeta lepše vreme. Temperature naj bi bile vendarle nižje od povprečja.

Vremenoslovci na portalu Ciklon.si/Srednjeročna napoved napovedujejo, da bo v začetku marca hladneje od dolgoletnega povprečja, pri čemer ne kaže, da bi videli veliko padavin. 

Jutri bo po njihovih napovedih na zahodu deloma sončno, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe, še bo pihal severovzhodnik, ki bo na vzhodu okrepljen, najvišje temperature bodo med 1 in 5, na Primorskem do 10 stopinj Celzija.

V torek, nadaljujejo, bo večinoma sončno, čez dan le na jugovzhodu nekaj spremenljive oblačnosti. Najvišje temperature bodo med 1 in 6, na Primorskem do 10 stopinj.

V sredo bo večinoma sončno, čez dan bo občasno več spremenljive oblačnosti, ponekod bo zapihal severozahodni veter, najvišje temperature bodo med 4 in 9 stopinj.

V četrtek bo sončno in še nekoliko topleje, najvišje temperature bodo med 6 in 11 stopinj Celzija. Podobno bo v petek. Po njihovih napovedih bo tudi ob koncu prihodnjega tedna najverjetneje večinoma sončno in prehladno za ta letni čas.

Arso medtem vremensko motnjo napoveduje za konec prihodnjega vikenda; v nedeljo ali ponedeljek naj bi nam prinesla manjše padavine, temperature pa naj bi ostale podobne. 

Burja v Piranu Slovenija Pozor: Arso prižgal oranžni alarm

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • Avatar Lenstiatta
    Lenstiatta 19:29 27.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • PasjaProcesija 17:39 27.februar 2022.

    Čakam forumske strokovnjake, da začnejo s svojo resnico: pisuni novinarčki objavljate samo prozahodno. Zakaj ne pišete o vremenu v v Moskvi? Kaj pa Vladivostok? Za tem stojijo Biden, Obama, kovid-mafija, banke, orožarska industrija in proizvajalci vremena.