Slovenija
41 ogledov

Stanje na mejnih prehodih se umirja

Promet po državi je bil danes zgoščen. Največ zastojev je bilo na Primorskem in mejnih prihodih.

Stanje po državi se počasi umirja. Zastoji so le še na mejnem prehodu Gruškovje, kjer vozniki pred izstopom in vstopom države čakajo uro in pol.

Promet pa je oviran tudi na pomurski avtocesti zaradi avtobusa v okvari, kjer je zaprt vozni pas pred priključkom Cerkvenjak smer Murska Sobota.

Vir: Prometno-informacijski center za državne ceste

Promet na štajerki več ur oviran zaradi nesreče

Ob 3.41 je na avtocesti Celje–Maribor za izvozom Dramlje v občini Šentjur, tovorno vozilo trčilo v zadnji del pred njim vozečega tovornega vozila. Po trčenju je tovorno vozilo zagorelo. Gasilci poklicne gasilske enote Celje in prostovoljnega gasilskega društva Slovenske Konjice so ogenj, ki je tovorno vozilo vključno s tovorom v celoti uničil, pogasili.

Reševalci nujne medicinske pomoči Celje so eno osebo, ki se je v nesreči telesno poškodovala, nudili prvo pomoč in jo z reševalnim vozilom prepeljali na zdravljenje v splošno bolnišnico Celje. V nesreči je bilo udeleženo tudi osebno vozilo, na katero je padel del tovora s tovornega vozila.

Zaradi nesreče je bila avtocesta več ur zaprta za ves promet.

Komentarjev 3
  • zic 17:13 14.julij 2012.

    Dars je odgovoren zato, ker so same zapore sredi največje sezone in se delajo tako ali tako kolone, potem se pa zaletavajo zaradi nenehnih omejitev...redko kje lahko voziš 130 km/h ....verjetno ste peš, če postavljate taka neumna vprašanja.

  • Lavdan 14:35 14.julij 2012.

    In kaj ima DARS pri tem, da se ljudje zaletavajo.

  • zic 09:28 14.julij 2012.

    žurnal24, prosim če postavite novinarsko vprašanje DARSu, če bomo vozniki dobili nazaj denar za vinjete....ne vem če lahko na prste ene roke preštejem kolikokrat sem šel tekoče čez te ceste....še malo pa bomo prej čez njive in kolovoze.