Slovenija
28 ogledov

Ste videli nesrečo v Arclinu?

primorska 09.10.2007, fernetici, mejni prehod, policija, foto: Barbara Milavec Barbara Milavec
V Arclinu se je zgodila prometna nesreča. Policija prosi za pomoč.

Včeraj, v sredo 5. junija, se je ob 14.15 na regionalni cesti v Arclinu zgodila prometna nesreča. Policisti prosijo očividce za pomoč.

 

V prometni nesreči sta bila udeležena neznani voznik osebnega avtomobila znamke BMW tip 5, karavan, svetlo sive barve, neznanega registrskega območja in voznik osebnega avtomobila renault clio.

Voznik clia je v naselju Arclin vozil iz smeri Ljubečne proti Vojniku. V Arclinu je po nasprotnem smernem vozišču pripeljal neznani voznik neznanega vozila znamke BMW tip 5. Voznik clia se je, da bi preprečil trčenje, neznanemu vozniku umaknil skrajno desno na bankino in zdrsnil v obcestni jarek ob desnem robu vozišča ter pri tem s sprednjim delom vozila trčil v drog javne razsvetljave. Neznani voznik je vožnjo nadaljeval proti Ljubečni, ne da bi se na kraju prometne nesreče ustavil.

 

Policija prosi morebitne očividce prometne nesreče, naj zaradi razjasnitve okoliščin pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03/ 542 64 50 oziroma na interventno številko 113.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.