Slovenija
7601 ogledov

Še en operater napovedal podražitev

Na telefonu Samsung Galaxy S8 dekle izbira What's up
Višje bodo cene mobilnih paketov.

"S 1. 7. 2018 se bodo spremenile cene mobilnih storitev za obstoječe in nove naročnike T-2 mobilnih storitev in sicer bodo višje za 1 EUR (razen paketa Podatkovni)," je T-2 objavil na svoji spletni strani.

V paketih Brezčasni M in Brezčasni L bodo za pol gigabajta povečali vključeno količino prenesenih podatkov.

Pri paketu Mobilni TOP bo nova cena SMS sporočila 0,15 evra, klica pa 0,30 evra na minuto.

Poenostavili so tudi cenik mobilnega gostovanja v tujini, nov cenik je na voljo na tej povezavi. 

Kdor se s podražitvijo in drugimi spremembami ne strinja, lahko v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopi od naročniške pogodbe. 

Opremo je treba odkupiti ali plačati uporabnino

"Naročnik, ki je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo T-2 povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, T-2 pa mu bo vrnil kupnino," so objavili na spletni strani.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Avatar praufo
    praufo 19:30 02.junij 2018.

    kako lepo nas nategujejo ... no vsi po vrsti ... glede nato, da je komunikacija digitalna in je vse digitalno je smešno, da nam prodajajo prenos podatkov X gigabytov, ... 1 GB je 1 miljarda znakov, medtem ko je sms ...prikaži več nekaj bytov, pogovor pa znese v zadovoljivi kvaliteti nekaj 10kBytov na minuto, če je kvaliteten signal ... v glavnem vse skupaj je tako kot bi nam komunala zaračunala kubike porabljene vode + nekaj litrov + nekaj kapljic ... boljšega biznisa res ne more bit

  • ode 17:43 02.junij 2018.

    Najbolj podel, zahrbten, farško-tercianski operater. Čakal je, da ostali podražijo, on pa je, kakor da bo obdržal stare cene, na limance lovil butaste naročnike, ki bi dali za 1 euro jajca stran. Sedaj pa imajo, kar si zaslužijo.

  • jozicamurn 16:51 02.junij 2018.

    ljudem* , s opravičujem za moje tipkarske škratke.