Slovenija
8229 ogledov

Tako bo prihodnji teden do nedelje

Slana
Vremenski preobrat.

Arso je zjutraj izdal novo opozorilo, ki se nanaša na močne sunke vetra na Primorskem. Ti bodo lahko presegali hitrost 100 km/h.

Danes bo glede na napoved vremenoslovcev z Arsa jasno in vetrovno. "Pihal bo okrepljen severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem okoli 8 stopinj Celzija," je zapisano na spletni strani Arsa.

Tudi jutri bo pretežno jasno, veter bo počasi slabel. Jutranje temperature bodo od -9 do -3, ob morju okoli 2, najvišje dnevne od 4 do 8, na Goriškem in ob morju okoli 10 stopinj.

V ponedeljek in torek bo povečini sončno z občasno nekoliko povečano oblačnostjo. Čez dan bo znova topleje.

Veter Slovenija Razglasili oranžni alarm

Napoved do 3. marca

"Od torka do petka bodo naši kraji pod vplivom obsežnega anticiklona, ki je bo zadrževal nad osrednjim delom celine. Predvidoma v soboto se bo nad severnim Sredozemljem poglobilo manjše ciklonsko območje. V nedeljo pa se bo nad Alpami znova okrepilo območje visokega zračnega tlaka," vremensko sliko pojasnjujejo na Arsu.

Od torka do četrtka bo prevladovalo sončno vreme, ob koncu tedna pa bo več oblačnosti. V petek bo zapihal jugozahodni veter. Predvidoma v soboto se bo verjetnost za padavine nekoliko povečala.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

Močan veter Rušilno Svet Vremenski rekord pri sosedih

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.