Slovenija
5028 ogledov

Tako bo za praznike in tako do konca prihodnjega tedna

Jesensko vreme Profimedia
Pred nami precej kisli dnevi.

Vremenoslovci na Arsu jutri napovedujejo pretežno jasno vreme, zjutraj in dopoldne bo po nižinah v notranjosti megla ali nizka oblačnost. Proti večeru se bo ponekod v zahodni Sloveniji oblačnost povečala. 

Jutranje temperature bodo od -3 do 2, ob morju okoli 6, najvišje dnevne od 12 do 15, na Primorskem do 18 stopinj Celzija.

V nedeljo bo na vzhodu še dokaj sončno in zjutraj po nekaterih nižinah megleno, drugod se bo od zahoda pooblačilo. Predvsem na jugozahodu bo občasno že rahlo deževalo.

V ponedeljek bo oblačno, dež se bo od zahoda razširil na večji del Slovenije in se popoldne krepil. Ob morju se bo krepil jugo.

Napoved od 2. do 7. novembra

Od torka do četrtka bodo na vreme pri nas vplivala ciklonska območja z vremenskimi frontami. Nato se bo iznad zahodne Evrope proti Alpam razširilo območje visokega zračnega tlaka.

V noči na torek se bodo padavine okrepile. V torek bo dež prehodno oslabel in ponehal, v sredo pa se ponovno okrepil ter v četrtek čez dan predvidoma ponehal. 

Od petka do nedelje bo, kot kaže, suho vreme. Temperature bodo sprva med 10 in 15, od petka pa okoli 10 stopinj, napoved sklenejo pri Arsu.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.