Slovenija
20763 ogledov

Tako bodo v prihodnjih dneh odprte trgovine

nakupovalni voziček trgovina Profimedia
V naslednjih dneh lahko pričakujemo malce drugačen urnik odprtja trgovin, kot smo ga vajeni v zadnjem času.

S tem, ko je vlada ponedeljek, 14. avgusta, določila za dela prost dan, se spreminjajo urniki odprtja trgovin v naslednjih dneh. Ob tem naj dodamo, da na prizadetih območjih nekatere trgovine zaradi odpravljanja posledic poplav še ne delujejo. 

Iz Mercatorja sporočajo, da bodo na ogroženih območjih zaradi boljše oskrbe prebivalstva njihove trgovine odprte od 8. do 13. ure. V nedeljo bodo tako odprti Hipermarket Celje, Hipermarket Slovenj Gradec, Supermarket Ravne, Hipermarket Kamnik, Supermarket Mengeš, Market Dravograd, Market Jamnica Prevalje, Market Kotlje, Market Črna na Koroškem, Market Mežica, Market Šmartno ob Paki, Market Mozirje, Market Medvoška Medvode, Market Žiri in Market Gorenja vas. 

Odprtih bo tudi osem enot M Tehnike, in sicer v Brežicah, Lenartu, Črnučah, Murski Soboti, na Prevaljah in Ptuju ter v Žalcu in Železnikih. 

Trenutno so še vedno zaprte Mercatorjeve trgovine Supermarket Medvode, Market Nazarje, Market Laško in Market Pri banki Litija. 

Trgovina | Avtor: Profimedia Profimedia

Spremenjen urnik tudi v Tušu

Zaradi posledic neurja bodo v nedeljo, 13. 8., ponedeljek, 14. 8. in torek, 15. 8., na ogroženih območjih odprte določene trgovine Tuš in nekatere franšizne poslovalnice. V nedeljo bodo med 8. in 12. uro odprti Tuš supermarket Ravne na Koroškem, Tuš supermarket Prevalje, Tuš supermarket Dravograd, Tuš market Metka, Tuš supermarket Mozirje, Tuš market Rimske Toplice, Tuš market Laško in Tuš market Debro. 

V ponedeljek bodo od 8. do 12. ure odprti Tuš market Mežica, Tuš supermarket Prevalje, Tuš supermarket Muta, Tuš market Bakovnik, Tuš supermarket Mozirje (odprto od 8. do 14. ure), Tuš supermarket Laško, Tuš supermarket Žalec. 

V torek bodo od 8. do 12. ure odprti Tuš market Mežica, Tuš market Ravne-Čečovje, Tuš supermarket Dravograd, Tuš market Bakovnik in Tuš supermarket Mozirje (odprto od 8. do 14. ure). 

Odprte bodo tudi nekatere franšizne poslovalnice. Nekatere bodo odprte vse tri dni, druge ob določenih dnevih in v različnih časovnih obdobjih. Natančnejše informacije so na voljo na tej spletni strani. 

Trgovina, hrana, živila | Avtor: Profimedia Profimedia

Hofer odprt v nedeljo, zaprt v ponedeljek in torek

V nedeljo, 13. avgusta, bo med 8. in 15. uro odprtih vseh 91 trgovin Hofer. V ponedeljek in torek, 14. in 15. avgusta, bodo vse trgovine Hofer zaprte. Tako so se odločili, da bi preprečili zaprtje trgovin tri dni zapored in razbremenili sodelavke in sodelavce, ki bodo delali v soboto. 

Sparove trgovine odprte v ponedeljek, v nedeljo in torek le izjemi

Trgovine Spar Slovenija bodo odprte v ponedeljek, 14. avgusta, v nedeljo, 13. avgusta, in v torek, 15. avgusta pa bodo zaprte. Izjema sta franšizni trgovini Spar Partner Komenda in Spar Partner Muta. V ponedeljek bodo trgovine odprte med 8. in 13. uro, izjema je franšizna trgovina Spar Partner Nazarje, ki ostaja do nadaljnjega zaprta. 

Eurospin odprt tudi v ponedeljek

Vse trgovine Eurospina, razen poslovalnice Nazarje, bodo v ponedeljek odprte. V Kopru, Izoli, Kozini in Portorožu bodo Eurospinove trgovine odprte med 8.00 in 21.00, drugje pa uro manj, torej do 20.00.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar karjola
    karjola 07:01 11.avgust 2023.

    Trgovcem je važen samo zaslužek. A že veste kdo se bo šetal v nedeljo po trgovinah? tisti ki pomagajo in poplavljenci sigurno ne.

  • Blaster 23:02 10.avgust 2023.

    za merkator se pa ne ve kdaj so odprte trgovine razen na poplavljenem obmocju

  • Avatar MuškaKokoš
    MuškaKokoš 19:16 10.avgust 2023.

    Kdor si ne zna za nekaj dni nabavit pa res žalostno,danes in jutri nabaviš 50 vozičkov robe,ker v nasprotnem lahko od lakote kdo umreš