Slovenija > Črna kronika
97 ogledov

Tako je storilec odkorakal iz bolnišnice

morilec izola streljanje Facebook/Mojca Pečnik Dessardo
Z berglo v eni roki in s pištolo v drugi je iz bolnišnice stopil strelec, ki je v izolski bolnišnici umoril zdravnika in policista.

Storilec, 70-letni moški, je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja z uporabo orožja.

Po poročanju medijev naj bi bil v preteklosti v zaporu zaradi dveh ropov pošte v Pobegih.  

Po poročanju Regional Obala naj bi storilcu pred kratkim umrla mama, imel naj bi tudi denarne težave in težave s prekomernim uživanjem alkohola. 

Neuradno naj bi bil storilec dober strelec, v 70. letih prejšnjega stoletja naj bi bil tudi rezervni policist. Za pištolo, s katero je streljal, naj ne bi imel dovoljenja.

Vzel je tudi pištolo policista, ki ga je ustrelil v bolnišnici. Ali si je na koncu sodil sam ali so ga ubili policisti bo pokazala preiskava. 

 

 

 

 

 

 Preberite tudi: 

 

 
 
Komentarjev 12
  • add 07:40 24.avgust 2016.

    Bog varji, da začnejo po Sloveniji operirati profiji, ker si s takšno policijo, ki jo plačujem očitno res ne moremo spomagati ...

  • add 07:38 24.avgust 2016.

    Ja, ko je streljaj na zdravnika že, moramo pa se vprašati kaj je z usposobljenostjo policistov, da bolani starec z berglo pokosi dva policista ne da ga bi ta dva vsaj ranila?!

  • Janez_53 20:07 23.avgust 2016.

    Kaj se pa greste, DIANE??? Slovenščine obvladate toliko kot kitajski zajec, pa bi dajali kredite in sklepali pogodbe z oderuškimi obrestmi??? Meni se zdi, da ste vi "mehek" v glavi! Upam, da se ne bo našel kakšen naivnež in res ...prikaži več nasedel! Razen tega tukaj ni mesto za oglaševanje! MODERATOR-UKREPAJTE!!!