Slovenija
2949 ogledov

Tako kislo bo vreme med prazniki

Oblaki
Čakajo nas popoldanske plohe. Tudi med prazniki brez dežja ne bo šlo.

Slovenijo bo danes popoldne in ponoči prešla oslabljena hladna fronta; nastajale bodo krajevne plohe, predvsem na na severovzhodu. Pihal bo jugozahodni veter, v Prekmurju in na Štajerskem pa bo proti večeru prehodno zapihal severovzhodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Na portalu Neurje.si dodajajo smer popoldanskih neviht, pomikale se bodo od severozahoda proti jugovzhodu.

PROGNOZA NEVIHT Izdano: 21. 4. 2021 ob 22.00 Velja: 22. 4. 2021 od 12.00 do 21.00 Smer pomikanja neviht: SZ -> JV Hitrost pomikanja neviht: zmerna Podrobnosti: http://neurje.si/prognoza-neviht/

Objavil/a Neurje.si dne Sreda, 21. april 2021

Jutri bo povečini sončno, zjutraj in dopoldne bo predvsem v osrednji Sloveniji nizka oblačnost. Jutranje temperature bodo od 2 do 8, najvišje dnevne od 15 do 19 stopinj.

vreme | Avtor: meteo.si meteo.si

Napoved do 30. aprila

Čez vikend sonca ne bo manjkalo. V soboto in nedeljo bo pretežno jasno, v nedeljo popoldne pa se bo oblačnost povečala.

Za prihodnji teden ARSO napoveduje, da bodo naši kraji na meji dveh zračnih mas, nad zahodnim Sredozemljem bo nastalo ciklonsko območje, ki bo najverjetneje vplivalo tudi na vreme pri nas. Daljšega obdobja s stanovitnim vremenom še ne pričakujejo. 

V ponedeljek se bo oblačnost zgostila, začelo bo deževati. V torek in sredo bo oblačno in deževno, dež bo v sredo do večera predvidoma ponehal. V četrtek in petek bo spremenljivo s popoldanskimi plohami.

Pisarna Slovenija Novi ukrepi na Ministrstvu za okolje in prostor

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • marialorca 12:42 23.april 2021.

    Do 30.aprila je en praznični dan in ena nedelja, da ne bi - v strahu pred dežjem - kar doma ostali. Dež=/=covid.