Slovenija
3945 ogledov

Tako mrzlo bo petkovo jutro

Mraz
Zbudili se bomo v mrzlo jutro.

Dočakali smo prave zimske temperature. V prihodnjih dneh so tako pred nami precej mrzla jutra. Vremenoslovci napovedujejo, da se bodo najnižje jutranje temperature v petek gibale med -4 in -9 stopinjami Celzija. Ponekod na Gorenjskem in Koroškem se lahko spustijo tudi do -13 stopinj Celzija. Na Primorskem bodo jutranje temperature okoli ledišča. 

Podobne temperature lahko pričakujemo tudi v soboto zjutraj. Takrat naj bi se na severozahodu države temperature spustile do -19 stopinj Celzija. 

Pred nami sta dva suha dneva. V petek bo na vzhodu pretežno oblačno, drugje delno jasno. V soboto bo povečini sončno z občasno zmerno oblačnostjo, zjutraj in dopoldne pa bo ponekod po nižinah megla. 

Mrzlo jutro Napoved Slovenija Takšno vreme nas čaka do konca meseca

rokavice zima mraz | Avtor: Profimedia Profimedia

V nedeljo prihaja sprememba. Čez dan se bo od zahoda pooblačilo. Pojavljati se bodo začele padavine. Po nižinah bo večinoma rahlo deževalo. Zapihal bo jugozahodni veter. Ponedeljek bo oblačen, občasno se bodo pojavljale padavine. 

Padavine bodo stalnica prihodnjega tedna. Kot napovedujejo na agenciji za okolje, bo šlo za padavine manjšega obsega, večinoma za sneg, le v ponedeljek bo, kot kaže, večinoma deževalo. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.