Slovenija
247 ogledov

Tako preprečite izpadanje las

Viktor Dercos
“Preprosto. Če imate težavo z izpadanjem las, tukaj je rešitev,” pravi Viktor.

Viktor je težave z izpadanjem las opazil že okoli 18. leta, ko so bili njegovi zalizki vse globlji in globlji. To je bil zanj opozorilni znak, da svojim lasem posveča več pozornosti in spremlja stanje zalizkov.

“Ko sem opazil težave z izpadanjem las, sem se najprej počutil nekoliko nelagodno,” se spominja Viktor. Opazil je še eno zanimivost: “Ko pride pomlad, se moji lasje razredčijo.” Na pomlad so mu tako ljudje vedno govorili, da je postal plešast.

Pred preizkusom Dercosovega Aminexil Clinical 5 ni preizkusil nobenega drugega podobnega izdelka. Možni rešitvi namreč ni posvečal velike pozornosti, na nek način se je s težavo tudi sprijaznil, saj imajo plešavost v družini. “Po priporočilu sem prišel do čudovite rešitve, ki vključuje šampon in ampule,” opisuje.

Pravi, da je Aminexil Clinical 5 upočasnil težavo izpadanja las, zato ga priporoča vsem s tovrstnimi težavami. Po uporabi tretmaja je opazil, da je lasišče manj razdraženo, manj mastno, lasje pa debelejši in bolj čvrsti.

Testirajte ga tudi sami

Vichy Dercos Aminexil Clinical 5 vsebuje molekulo Aminexil, ki dokazano* deluje v boju proti izpadanju las, saj zavira strjevanje kolagenske ovojnice. Tako ohranja voljnost in prožnost tkiv okoli korenine, zaradi česar se ta lahko bolj trdno oprime lasišča. Učinkovitost izdelka Aminexil Clinical 5 je klinično dokazana pod nadzorom dermatologov.

Formula izdelka je nemastna in se hitro suši. Nanese se v obliki enkratnega odmerka z zelo natančnim aplikatorjem. Primerna je za vse tipe lasišč, tudi najbolj občutljive.

Prijavite se TUKAJ in se potegujte za brezplačno testiranje nege proti izpadanju las Dercos Aminexil Clinical 5.

Šest pomembnih nasvetov

Raziskovalci so začeli razumevati glavne mehanizme izpadanja las, ki vodijo do morebitnih plešastih predelov. To je najbolj očitno na sprednji strani lasišča in na predelu krone.

Medtem ko je ta naravna oblika izpadanja las pogosto neizogibna, pa lahko poskusimo upočasniti prihodnje izpadanje las. Ponujamo vam šest predlogov:

1.     Masirajte svoje lasišče: Poskusite popolno indijsko masažo glave, ali pa »naredi-si-sam« tretma pod prho: nanesite si negovalno masko za lase, ki jo lahko najdete v pestri Vichyjevi liniji Dercos. Izberite tisto, ki se vam bo zdela najprimernejša za svojo težavo. Masirajte počasi po celem lasišču, da izboljšate pretok krvi na tem območju. S tem boste ustvarili boljše okolje za rast las in pripomogli k boljšemu delovanju tretmaja.

2.     Bodite kar se da nežni s svojimi lasmi: Uporabljajte le najbolj nežne šampone in balzame, pri čemer dajte prednost hipoalergenim formulam, ki jih vsebujejo izdelki linije Dercos. Izogibajte se vlečenju las ali prekomernemu segrevanju lasišča.

3.     Namestite vodni filter na ročko za prhanje: Trda voda lahko izsuši kožo, še posebej na lasišču. Posledično lahko ponavljajoče se praskanje srbečega lasišča trajno poškoduje lasne mešičke. Omenjeni filtri so poceni in poskrbijo za občutno izboljšanje: tako se bo vaše lasišče počutilo bolj zdravo, vaše konice las pa bodo bolj bleščeče.

4.     Pogovorite se s svojim frizerjem: Skupaj lahko najdeta najboljšo pričesko, ki vam bo ustrezala in dala videz polnejših las.

5.     Povečajte vnos sadja in zelenjave: Vsebujejo vitamine, flavonoide in antioksidante, ki lahko pomagajo nahraniti vaše celotno telo, kot tudi lasne mešičke. Poskusite narediti svoj krožnik čim bolj barvit pri vsakem obroku in si zagotovite uravnotežen vnos vseh hranilnih snovi.

6.     Ciljno usmerjeni tretmaji: 96 odstotkov oseb*, ki trpijo zaradi izpadanja las, je po uporabi izdelka Aminexil Clinical 5 opazilo izboljšanje stanja svojega lasišča ter zmanjšano izpadanje las.

* Potrošniški test, opravljen na vzorcu 102 moških in žensk.