Slovenija
68042 ogledov

Tako se bodo danes gibale nevihte

nevihta EPA
Na vzhodu se bo živo srebro povzpelo do 34 stopinj Celzija, z juga bodo prihajale nevihte.

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo verjetnejše v severni in zahodni Sloveniji ter popoldne, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Najvišje dnevne temperature bodo danes od 26 do 31, na vzhodu do 34 stopinj.

V severni Sloveniji so že dopoldan možne posamezne plohe, ki bodo tekom popoldneva nastajale tudi nad Hrvaško in vzhodno Slovenijo. Možne bodo močnejše nevihtne celice z debelo točo. Krajevno bodo lahko nastajali močni nalivi in silovit nevihtni piš. Posamezne močnejše nevihte se bodo lahko pojavile tudi na severozahodu Slovenije, medtem ko bo v južni in jugozahodni Sloveniji možnost nastanka neviht precej manjša, napovedujejo na portalu Neurje.si.

Kakšna ploha ali manjša nevihta bo v severni Sloveniji lahko nastala tudi tekom noči na četrtek. 

Prognoza neviht | Avtor: neurje.si neurje.si

Tudi jutri bo povečini sončno in tudi jutri bodo popoldne nastale posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20, ob morju 22, najvišje dnevne od 27 do 33 stopinj.

V petek in soboto bo pretežno jasno, v soboto bo vročina prehodno nekoliko popustila.

Vreme: Tudi danes vroče, a tudi danes nevihte - Vročina Vreme Slovenija Tudi danes vroče, a tudi danes nevihte

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.