Slovenija
2828 ogledov

Tudi danes vroče, a tudi danes nevihte

Vreme: Tudi danes vroče, a tudi danes nevihte - Vročina EPA
Na vzhodu bo šlo danes do 34 stopinj Celzija.

Danes bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Nastajale bodo krajevne plohe in nevihte, ki bodo verjetnejše v severni in zahodni Sloveniji ter popoldne, napovedujejo vremenoslovci na Arsu. Za zdaj natančne napovedi, kako se bo gibalo, še ni, pričakujemo jo tekom dneva. 

Najvišje dnevne temperature bodo danes od 26 do 31, na vzhodu do 34 stopinj.

Tudi jutri bo povečini sončno in tudi jutri bodo popoldne nastale posamezne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 14 do 20, ob morju 22, najvišje dnevne od 27 do 33 stopinj.

V petek in soboto bo pretežno jasno, v soboto bo vročina prehodno nekoliko popustila.

Napoved od 2. do 7. julija

Od sobote do četrtka bomo v območju visokega zračnega tlaka. V soboto in potem od srede naprej bo nad naše kraje pritekal manj topel zrak, napovedujejo na Arsu.

Dodajajo, da bo prevladovalo pretežno jasno vreme. Vročina bo v soboto le prehodno nekoliko popustila, konec vročinskega vala pa pričakujejo v sredo. Takrat se bo tudi nekoliko povečala verjetnost za padavine, obilnejšega dežja pa zaenkrat ni videti.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso
toča Belsko pri Postojni Slovenija Padala kot jajce debela toča

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.