Slovenija
49 ogledov

Tako se je gorskim reševalcem zahvalil Tržačan

Snežnik GRS Ljubljana
Tržačan je gorskim reševalcem poslal zahvalo, v kateri se je za povzročene nevšečnosti in probleme opravičil tudi njihovim družinam.

"Nikoli ne bom pozabil in nikoli se ne bom nehal zahvaljevati prav vsem udeleženim, ki ste kakorkoli pripomogli, da se je naš nedeljski izlet v ponedeljek zjutraj, 3. 2. 2015, srečno končal," je zahvalo gorskim reševalcem postaje Ljubljana začel Tržačan, ki so ga skupaj še z dvema planincem po prečuti noči rešili pod Snežnikom

Zdržali bi le še tri ali štiri ure

"Vsi udeleženi v reševalni akciji so bili preprosto rečeno enkratni. Ne poznam vseh njihovih imen; vem pa, da so žrtvovali svoj čas in svojo varnost, da so rešili nas. Mislim, da bi sami, brez pomoči, zdržali morda še kakšne 3-4 ure. Vsem udeleženim reševalcem in njihovim družinam se iskreno opravičujem za vse povzročene nevšečnosti in probleme," je še zapisal Tržačan, ki pravi, da je bil na Snežniku še neštetokrat, a je tokrat zaradi banalnega zdrsa popolnoma izgubil orientacijo. 

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:08 11.februar 2015.

    lepo od njega..pa tud lepo da se kdaj kakšna lepa novica not vrine kljub temu da je treba bit pozorn na slabe da se obsoja slabe stvari..ampak ja tud pohvalt dobre je treba :)

  • Papaja Popi 13:41 10.februar 2015.

    Takšne pohvale so zelo redke in so zato toliko bolj dragocene.