Slovenija
41 ogledov

Tako se na Koleziji vrtijo stroji

bazen Kolezija
1/10
Saša Despot
Če bo šlo vse po načrtih, bo kopališče Kolezija obiskovalcem na voljo že v juliju.

Kopališče Kolezija, ki je samevalo dolga leta, bo letos na voljo obiskovalcem v novi preobleki. "Gradnja poteka po terminskem načrtu, kopališče bo prenovljeno do kopalne sezone," so prejšnji teden povedali na Mestni občini Ljubljana."Trenutno se izvajajo končna instalacijska in obrtniška dela ter zunanja ureditev ob bazenu, hkrati pa urejamo tudi Gunduličevo ulico. Zaključek del je predviden do 1. julija 2015. Glede na potek upravnih postopkov za pridobitev uporabnega dovoljenja bo Kolezija odprta predvidoma julija."

PREBERITE ŠE:

Novo kopališče Kolezija bo zgrajeno na mestu starega objekta, ki so ga porušili. "Objekt je zasnovan v enem nivoju (pritličje in ena kletna etaža z 88 parkirnimi prostori), " navajajo na spletni strani MOL. "Kompleks zunanjih bazenov bo vključeval olimpijski in otroški bazen, čofotalnik, masažni bazen in ob-bazensko ploščad z lesenimi ležalnimi tribunami. Na voljo bodo tudi športno-rekreacijske površine z mizami za namizni tenis, košarkarskim igriščem ter igriščem za odbojko na mivki. Kopališče bo brez arhitektonskih ovir, s čimer bomo omogočili večjo dostopnost za gibalno ovirane." Ob prenovi kopališča bodo je predvidena tudi ureditev Grundličeve ulice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.