Slovenija
15201 ogledov

Tako visoko bo šlo, potem pa ...

Pomlad Profimedia
V prihodnjih dneh nas bo vreme razvajalo s temperaturami do 25 stopinj.

Ponoči bo jasno, na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -4 do 1, na Primorskem od 3 do 10 stopinj Celzija, napovedujejo vremenoslovci na Arsu.

Jutri bo jasno. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod drugod pa sredi dneva in popoldne veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 21, na Primorskem do okoli 23 stopinj.

V četrtek bo jasno, v mraziščih bo zjutraj možna slana. Popoldne bo ponekod zapihal vzhodni do jugovzhodni veter. V petek in soboto bo na Primorskem pretežno jasno, drugod bo sredi dneva in popoldne nastajala plitva kopasta oblačnost.

Na portalu Neurje.si pri tem napovedujejo, da se ob vremenskih frontah daleč od nas obetajo visoke temperature tudi do 25 stopinj.

Sonce Lepo vreme, a ... Slovenija Arso podal novo opozorilo glede te nevarnosti

Napoved od 11. do 16. aprila

Območje visokega zračnega tlaka nad srednjo Evropo in severozahodnim Balkanom bo ob koncu tedna nekoliko oslabelo. V torek nad bo prešla ali vsaj oplazila hladna fronta. Za njo se bo ohladilo, spet se bo okrepil anticiklon, vremensko sliko za prihodnji teden pojasnjujejo na Arsu.

V torek bo prehodno ponekod deževalo, padavin ne bo veliko. Nato bo do četrtka suho in hladnejše vreme, napoved sklenejo vremenoslovci.

Vreme preglednica | Avtor: Arso Arso

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.