Slovenija
14076 ogledov

Takšno nenavadno vreme nas čaka

Oblačno vreme
Pred nami so dnevi precej topli dnevi.

Na Primorskem in Notranjskem bo petek oblačen in večinoma suh. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno, dopoldne bo po nekaterih nižinah megla, napovedujejo na agenciji za okolje. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno. Dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. 

Najvišje dnevne temperature se bodo danes gibale od 7 do 13 °C, na severu okoli 5 °C. 

V soboto bo prevladovalo oblačno vreme. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, v severni Sloveniji od -2 do 2, najvišje dnevne bodo od 7 do 13, v severni Sloveniji okoli 5 °C. 

V nedeljo in ponedeljek bo nekaj jasnine na severovzhodu, zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Drugod bo oblačno, ponekod na Primorskem in Notranjskem bodo občasno rahle padavine. Razmeroma toplo bo. Jutranje temperature bodo večinoma nad ničlo, najvišje dnevne pa okoli 10 °C. 

V noči na torek se bo nato pooblačilo, a nato že v torek čez dan delno zjasnilo. Omembe vrednih padavin vremenoslovci ne pričakujejo. 

Do sobote se bo nato nadaljevalo suho vreme brez večjih temperaturnih sprememb. 

dolgoročna vremenska | Avtor: Arso Arso

dezurni@styria-media.si
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.