Slovenija
8696 ogledov

Takšno vreme nas čaka ta teden

Vreme
1/4
Profimedias
Adijo, poletje!

Danes bo spremenljivo oblačno, predvsem v zahodni in osrednji Sloveniji bodo nastajale plohe. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh agencije za okolje.

Jutri zjutraj bodo na Primorskem plohe in nevihte, drugod bo precej jasno, po nekaterih kotlinah bo megla ali nizka oblačnost. Popoldne bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo, nastane lahko še kakšna kratkotrajna ploha. Najnižje jutranje temperature bodo od 6 do 12, na Primorskem do 16, najvišje dnevne od 18 do 24 stopinj Celzija.

Jesen Vreme Slovenija Dolgoročna vremenska napoved za jesen

V sredo bo na jugozahodu pretežno oblačno, drugod bo delno jasno z zmerno oblačnostjo. Pihal bo jugozahodnik. V četrtek bo večinoma oblačno in deževno, predvsem na Primorskem bodo tudi nevihte.

Vreme | Avtor: Profimedias Profimedias
Občutljivi ljudje bodo imeli z vremenom povezane težave, okrepljeni bodo tudi nekateri bolezenski znaki. Spanje bo moteno. Priporočajo dosledno upoštevanje morebitnih predpisanih diet in odmerkov zdravil ter večjo previdnost.

Vreme: Radarska slika padavin Vreme Slovenija Radarska slika padavin

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.