Slovenija
2007 ogledov

Takšno vreme si lahko obetamo

Sonce in morje. In stres, ko se je treba sleči. (Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Proti koncu tedna nas bo dosegla nova motnja.

V ponedeljek se bomo zbudili v jasno jutro, ki se bo prelevilo v povečini sončen dan, napovedujejo na agenciji za okolje. V notranjosti države bo ponekod pihal veter vzhodnih smeri, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale od 21 do 25 stopinj, na Goriškem in ob morju do 27 stopinj Celzija. 

V torek bo sončno. Burja na Primorskem bo oslabela, v notranjosti Slovenije pa bo še pihal veter vzhodnih smeri. V sredo bo delno jasno, občasno zmerno oblačno. Popoldne se lahko na severu države že pojavi kakšna ploha ali nevihta. 

Od četrtka do torka bodo naši kraji na robu območja visokega zračnega tlaka s središčem nad zahodno Evropo. V četrtek bo spremenljivo oblačno s plohami in nevihtami. Prehodno bo nekaj stopinj hladneje, potem pa se bo postopno grelo. Od petka do torka pa bo večinoma suho in precej sončno vreme. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.