Slovenija
20 ogledov

"Tale Janša ni uravnotežen"

Nekdanji hrvaški predsednik se ni zavedal, da ga snema mikrofon. (Foto: Goran Me
1/2
Žurnal24 main
Mikrofon hrvaške televizije Nova TV je ujel nekdanjega in sedanjega hrvaškega predsednika ter premierko v pogovoru, v katerem so kritizirali prvaka SDS Janšo. Slednji se še ni odzval.

Kamere Nove TV so ujele neformalni pogovor med nekdanjim in sedanjim hrvaškim predsednikom Stipetom Mesićem in Ivom Josipovićem ter premierko Jadranko Kosor med slovesnostjo ob 10. obletnici delovanja organizacije Transparency International.

"Ampak tale Janša, on se pa meni ne zdi ravno uravnotežen," je dejal Mesić.

"Vendarle mislim, da je to, kar je izrekel s svojim zavzemanjem ..., verjamem, da je bila to bomba za referendum," je po poročanju Večernjega lista poskušal umiriti strasti predsednik države Josipović.

Premierka Kosorjeva pa je vse skupaj pospremila z odobravajočim "da, da, da".

Po krajšem ogovarjanju je trojica spregovorila še o tem, kaj bodo rekli ljudje, ko jih vidijo skupaj. Kosorjeva je povedala, da bo javnost mislila, da sta bila ona in Josipović hladna ter da se je predsednik obrnil stran in se pogovarjal samo z Mesićem.

"Vendar pazi, ljudje so opazili in veliko govorijo," ji je rekel Josipović, medtem ko je Mesić še povedal, da bodo vsi rekli, da so zadovoljni z referendumom.

Predsednik SDS Janez Janša se na izrečene besede hrvaške trojice še ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.