Slovenija
23 ogledov

Talno gretje in Mesarski most

Mesarski most v Ljubljani. (Foto: Bralec Žurnala24) Žurnal24 main
Ljubljanska mestna oblast je ob odprtju Mesarskega mostu v Ljubljani napovedala, da bo pozimi most zaradi talnega gretja varnejši. Je res tako?

Bralec Žurnala24 nam je poslal fotografiji Mesarskega mostu po petkovem sneženju in zapisal: "Kako se je že glasila obljuba gospoda Jankovića ob pripombah na Mesarski most v zimskem obdobju?"

Kot je namreč razvidno iz zgornje fotografije je del mostu zaprt za promet, kar je po besedah bralca v nasprotju z obljubami ljubljanskega župana, da bo most ogrevan in ne bo nevaren za obiskovalce.



"Priznam, da sem nad grelnimi napravami začuden, saj takših še nisem videl in tudi njihova učinkovitost ni najboljša. Sicer pa je vseeno, saj so volitve šele čez štiri leta - takrat bom pa še kaj pogruntal," je še zapisal bralec.

Kot smo že pisali v našem časniku v začetku novembra, naj bi vročevod v Mesarskem mostu preprečeval poledico. Ali to pomeni, da bo pozimi prehoden le tisti del mostu, pod katerim poteka vročevod, smo vprašali Mestno občino Ljubljana. Glede na to, da je danes nedelja, lahko odgovore pričakujemo jutri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.