Slovenija
25653 ogledov

Operater napovedal podražitev s 1. avgustom

Pametni telefon
S 1. avgustom bodo v veljavo stopile spremenjene cene.

Telekom svoje uporabnike obvešča, da bodo s 1. avgustom v veljavo stopile spremenjene cene nekaterih mobilnih naročniških paketov in mobilnih storitev. Nekateri mobilni naročniški paketi bodo nadgrajeni z dodatnimi količinami mobilnih storitev. 

Mesečna naročnina posameznih mobilnih naročniških paketov bo višja za 1 evro ali 2 evra (z DDV). Mesečna naročnina posameznih mobilnih storitev bo višja za 1 evro (z DDV). 

Za paket Neodvisni A bo tako naročnik po novem plačal 16,99 evra, Neodvisni B pa 22,99 evra. Prvi se bo tako podražil za en evro, drugi pa za dva. Dva evra dražji bodo tudi paketi Brezskrbni A, Brezskrbni B, EU Brezskrbni - po novem bo zanje treba odšteti 23,99 evra - Dostopni A (24,99 evra), Dostopni B (34,99 evra) in Dostopni C (44,99 evra).  

Dražja bo tudi naročnina na paket Družinski bonus, in sicer za dva evra, kar pomeni, da bo od avgusta dalje znašala 12,99 evra. Za najmanj evro se dražijo tudi podatkovni paketi. Mobilni internet Mini bo po novem 17,99 evra, Mobilni internet star pa 25,99 evra. 

Spreminjajo se tudi cene povezanih storitev. Naročnina v paketih Modri, ki veljajo za fizične osebe, se za drugo številko zvišuje za en evro. 

Telekom Slovenije | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nadgradili bodo količine

Štirinajstim paketom se z omenjenim datumom spremenijo tudi količine mobilnih storitev. Paketi bodo nadgrajeni z dodatnimi količinami. V paketu Dostopni B se bo spremenila količna brezplačne uporabe prenosa podatkov v državah območja EU-tarife z 9230 MB na 9790 MB prenosa podatkov mesečno. 

V paket Neodvisni A bo po novem namesto 10 GB vključenih 15 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali državah območja EU-tarife, od tega do 5120 MB brezplačno v državah območja EU-tarife. Paketu Neodvisni B se spremeni vključena količina prenosa podatkov z 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ali v državah območja EU-tarife na 30 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, od tega do 20 GB brezplačno v državah območja EU-tarife.

Kaj, če se s spremembami ne strinjate?

Naročniki, ki se s spremembami ne strinjajo, imajo do 1. avgusta pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. 

Naročniki, ki so v okviru naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, ob odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave imajo možnost izbire, da prejeto terminalsko opremo obdržijo in Telekomu Slovenije povrnejo znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme, ali da prejeto terminalsko opremo vrnejo Telekomu Slovenije v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, ter plačajo uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim vrne kupnino.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 26
  • dusan72 02:41 01.julij 2018.

    Pri HOFERJU je nerodno samo to, da ne moreš vzeti paketa na SP. Ko še to porihtajo, dobijo verjetno še vsaj 30% naročnikov, ki so pri ostalih operaterjih. Pa nisem ravno prepričan, kako je z gostovanjem v tujini, čeprav se ...prikaži več da to dokaj ugodno rešiti tudi z lokalnimi ponudniki.

  • Avatar Sirtassa
    Sirtassa 22:47 29.junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Rafaeluss 08:42 29.junij 2018.

    Linija svetovanja Slovenskim But čem. 😁, še s 1 julijem. ( zakaj bi čakal) POCENI. Ja prav ste prebrali POCENILI, JE pa treba prebrati tudi droben vrstice.......... Jrubcusbijcbdkrucjuscjjks, vsa svetovanja sedaj odgovarja računalnik in ne več usposobljeno osebje. Za morebitne ...prikaži več samomore ali slične neprijetnosti NE ODGOVARJAMO. Da da prav ste slišali POCENILI SMO STORITEV SVETOVANJA. 😁😫😨😇