Slovenija
38773 ogledov

Telemach bo iz programskih shem vrgel več programov, a jih tudi dodal

Telemach
1/2
Telemach Spoznajte vse napredne možnosti EON-a.
Obvestilo so objavili na silvestrovo.

Telemach naročnike fiksnih telekomunikacijskih storitev obvešča, da bodo 3. februarja 2020 iz Telemachovih digitalnih shem umaknili naslednje programe:

Animal Planet, DTX, Discovery Science, Food Network, FLN in Discovery HD Showcase.

Kot so nam pojasnili v Telemachu, pa bodo od 3. februarja dalje osnovni program Discovery ponudili v HD kakovosti, v programske sheme pa bodo vključili tudi program Home&Garden TV, ki ga bodo kmalu opremili tudi s slovenskimi podnapisi, ter Cinestar 2 TV. Vsi programi Cinestar, ki jih že imajo v shemi, so med 50 najbolj gledanimi programi, medtem ko je Animal Planet le med sto najbolj gledanimi programi. 

Ugodili so tudi gledalcem, ki so si želeli prenose hokeja, tako da bodo v sheme uvrstili Hokey TV in program Mediaset Italia. 

Naročniki, ki se s spremembo ne strinjajo, imajo pravico, da v 30 dneh od objave obvestila brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni odstopiti od naročniške pogodbe. Treba pa je poravnati vse zapadle obveznosti in vrniti ali odkupiti opremo.

"Naročnik, ki to pravico uveljavlja, in je ob sklenitvi naročniškega razmerja prejel terminalsko opremo po akcijski ceni, lahko pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izbira, ali bo operaterju povrnil znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržal, ali pa bo vrnil terminalsko opremo v stanju, v kakršnem mu je bila izročena, in plačal uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, operater pa mu bo vrnil kupnino," so pojasnili v obvestilu.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 21
  • igorgeus 08:46 16.januar 2020.

    Ravno zato nisem pri Telemachu, ker mi gre na živce, ko nonstop spreminjajo te programe. Jaz podpišem pogodbo, pa se je moram držat, njim se pa očitno ni treba.

  • brencl47 18:25 10.januar 2020.

    Zanima me, kdo so tisti, ki samovoljno odločajo, kaj naj uporabniki gledamo? Ali obstaja kakšen odbor gledalcev ali kaj podobnega, ali pa smo na milost in nemilost prepuščeni nekakšni kliki, ki se ima za vsevedno in ve kaj je dobro ...prikaži več za gledalce? V ponudbi navajajo več kot 200 programov, žal pa večino ne zanimajo raznorazni vaški programi in glasila, kot so npr. Petelin in podobni. Sedaj je tudi razumljivo, zakaj so nas prejšnji mesec posiljevali z novimi paketi - seveda da privežejo uporabnike, k

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 13:33 09.januar 2020.

    Potrebno bi bilo izključiti polovico kanalov iz shem!! Gledam le cirka 50 kanalov od 250 ostalo plačujem brezveze!! Zakaj ne more biti preprosto polek vsakega kanala mesečna naročnina pa kaj izbereš pač plačaš!! Z tem,ko plačujemo negledljive programe se ti ...prikaži več sploh ne trudijo izboljšati svoj spored!! Žal so negledljivi tudi vsi 3 RTV kanali in celoten PRO plus,ki predvaja Hrvaške resničnostne šove in ponavlja Turške limonade!!!