Slovenija
32 ogledov

Telemach prepričal že 350 tisoč mobilnih uporabnikov

Telemach Telemach
Pri Telemachu so danes obeležili svojstven mejnik, v svojo družino so sprejeli 350 tisočega uporabnika mobilne telefonije.

"Ob menjavi mobilnih operaterjev se za naše storitve odloči več kot 40 odstotkov uporabnikov, kar kaže na to, da je Telemach najhitreje rastoči mobilni ponudnik na našem telekomunikacijskem trgu in pridobiva vse večje zaupanje potrošnikov," so ob sprejemu 350 tisočega mobilnega uporabnika sporočili s Telemacha. Konec leta 2015 je sicer tržni delež aktivnih uporabnikov mobilne telefonije pri Telemachu znašal 14,1 odstotka.

Kot ocenjujejo pri Telemachu je neprestana rast števila uporabnikov med drugim rezultat uspešne prenove in izgradnje zanesljivega mobilnega omrežja. Prenovljeno Telemachovo omrežje 3G zajema 99-odstotno pokritost prebivalstva, medtem pa novo omrežje 4G/LTE dosega že več kot 80 odstotkov prebivalstva. Dodatno zanesljivost omrežja zagotavlja tudi brezplačno gostovanje v nacionalnem omrežju, ki je vključeno v vseh treh paketih družine VEČ.

Med slednjimi Telemachovi uporabniki največkrat izberejo paket ŠE VEČ, ki je na voljo od 12 evrov na mesec za naročnike fiksnih storitev in 15 evrov za ostale.

Komentarjev 6
  • Dixon 08:49 09.maj 2016.

    Nizke cene paketov in zanesljivo omrežje. In že simobil in telekom dihata na škrge. Sem vedel, da je konkurenca vedno dobrodošla!

  • gogi3 10:27 07.maj 2016.

    Ko zamenjaš operaterja, poveš tvojemu novemu operaterju, da bi prekinil naročnino pri staremu in oni poskrbijo za to.

  • Janez_53 08:49 07.maj 2016.

    Me pa res zanima, od kod Telemachu podatki o prestopih uporabnikov??? Ste te podatke pridobili nezakonito???