Slovenija
669 ogledov

To bodo v tem mestu delili policisti

Policisti Anže Petkovšek
Akciji se bosta jutri pridružila tudi mlada rokometaša.

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da se jim bo pri nacionalni preventivni akciji Alkohol, droge in druge psihoaktivne snovi v prometu pridružil Rokometni klub Celje Pivovarna Laško. V ta namen so jim podarili kupone za ogled tekme prihodnjo nedeljo, 18. novembra, kjer se bodo rokometaši pomerili z rokometnim klubom PPD Zagreb. V sklopu akcije, ki jo bodo izvajali do nedelje, 11. novembra, bodo pri kontrolah prometa na celotnem območju Policijske uprave Celje delili kupone za ogled tekme.

Vozniki boste kupon dobili, če bo vaš alkotest pokazal 0,00 in če boste hkrati upoštevali vsa pravila varne vožnje.
 

celje pivovarna laško | Avtor: Facebook Facebook

Jutri se bosta policistom v Celju na Aškerčevi ulici pri preventivnih aktivnostih, med 18. in 19. uro, priključila dva igralca Celja Pivovarne Laško, Gal Marguč in Matic Grošelj. Rokometaša bosta odgovornim voznikom delila vabila na tekmo in jih spodbujala k spoštovanju letošnjega mota nacionalne preventivne akcije Sprejmite trezno odločitev in ne sedite za volan pod vplivom alkohola, ker alkohol ubija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.