Slovenija
71488 ogledov

To počne Kacin, odkar ne vodi več vladnih tiskovk

Jelko Kacin STA
Jelko Kacin uživa v sprehodih v naravi.

"Cerkvica na Jamniku je ena najbolj znanih in izjemno slikovitih vedut regije, z izjemnim razgledom na Karavanke in Kamniško-savinjske Alpe," je dosedanji uradni vladni govorec za covid-19 Jelko Kacin zapisal na Twitterju. "Od Sv. Mohorja, pa do Stola je vse kot na dlani. Nekaj zadovoljnih in COVID-19 ozaveščenih obiskovalcev, nobene gneče in čisto veselje."

Kacin, ki je vodil tiskovne konference od začetka epidemije covid-19 spomladi lani oz. od potrditve vlade Janeza Janše, bo po novem koordiniral cepljenje v Sloveniji. Vlada ga je namreč imenovala za državnega sekretarja v kabinetu predsednika vlade Janeza Janše.

Maja Bratuša, govorka vlade za covid-19 Slovenija To je Maja Bratuša, ki bo zamenjala Jelka Kacina Jelko Kacin, govorec vlade za covid-19 Zdravje Kacin: To bo kampanja, kakršne v Sloveniji še ni bilo

Kot državni sekretar bo usklajeval logistični del akcije množičnega cepljenja zoper covid-19 v organizaciji Nacionalnega inštituta za javno zdravje ter skrbel za ažurno izmenjavo informacij in podatkov v povezavi s cepljenjem med pristojnimi institucijami Vlade Republike Slovenije ter institucijami Evropske unije.

Na mestu uradnega govorca za covid-19 ga bo začasno zamenjala Maja Bratuša.

Jelko Kacin Slovenija Jelko Kacin ne bo več vladni govorec

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 16
  • serkookaf 05:08 19.januar 2021.

    www︎.︎Duterte︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • Zoran Vules 15:45 17.januar 2021.

    Pozor. Po zakonu ,če ima leta , zraven plače dobi še 40% pokojnone.Pri minimalcu se to skoraj ne pozna.Pri teh asih pa je to kar lep znesek.

  • anica00 03:53 17.januar 2021.

    Hvala, Jelko.