Slovenija
168 ogledov

To ponuja novi mobilni operater Softnet

prenos podatkov Saša Despot
Svojo ponudbo je predstavil nov ponudnik mobilne telefonije pri nas, podjetje Softnet. Ciljajo sicer predvsem na podjetja, a pakete ponujajo tudi fizičnim osebam.

Softnet bo gostoval v omrežju Telekoma Slovenije. Spodaj si lahko ogledate njihovo ponudbo, ki po naši oceni za fizične osebe ni med najbolj konkurenčnimi. 

Ponudba Softneta | Avtor: softnet.si softnet.si

Izimobil tako na primer ponuja 1500 enot za 6,90 evra na mesec, Telemach v paketu Še več za 15 evrov (12 za obstoječe naročnike fiksnih storitev) ponuja neomejene klice in sporočila ter pet gigabajtov prenosa podatkov.

Podjetje Softnet sicer deluje že 21. leto, njihova prednost pa je po njihovem mnenju to, da lahko podjetjem zagotovijo celostne telekomunikacijske storitve, ki so v celoti prilagojene potrebam posameznega podjetja. Prisotni so v 16 državah: poleg Slovenije še na Hrvaškem, v Srbiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori, Makedoniji, Nemčiji, Avstriji, Bolgariji, Romuniji, Albaniji, Rusiji, na Kitajskem, v Singapurju, Vietnamu in od lani še na Filipinih. V Sloveniji imajo 18 zaposlenih, po vsem svetu pa več kot 55.

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 3
  • bendover 11:34 26.februar 2017.

    ti najbrž perejo denar,od naročnikov ne bodo živeli

  • Avatar skeptik
    skeptik 12:46 02.februar 2017.

    Mogoče bodo imeli dobro ponudbo za podjetja, za posameznike (fizične osebe) pa so usekali total mimo.

  • Dixon 10:17 02.februar 2017.

    Tale ponudba res ni konkurenčna. Dobiš veliko (neomejenih) pogovorov in sms/mmsov + ogromno podatkov pri drugih operaterjih. Bodo morali kaj več ponudit (za manj denarja) če bodo hoteli pridobiti kak % tržnega deleža.