Slovenija
205708 ogledov

To sporoča družina pokojnega Roberta Erjavca

robert erjavec POP TV
Sporočilo njegove družine objavljamo v celoti.

"Spoštovani, 

danes smo se poslovili od našega ljubega Robija. Tiho, v intimnem krogu njegovih najdražjih, z ljubeznijo. Brez publike, brez kamer. To je bila tudi njegova želja in mi smo jo globoko spoštovali.

Danes ga nismo zmogli deliti z vami, čeprav je bil on vedno tukaj za vas.

Hvala vsem, ki ohranjate spomin nanj.  Hvala za vse izrečene in napisane besede, podporo, izrečeno sožalje. Od srca vam hvala.

Od njega se lahko kadarkoli poslovite na pokopališču v Prečni pri NM.

Dragi naš Sonček.

Pustil si veliko praznino v naših srcih. Počivaj v miru.

Z ljubeznijo

Mami Milka, brata Martin in Peter z družinama"

Radijski voditelj in vremenar na POP TV, Robert Erjavec, je umrl v noči na nedeljo, star komaj 52 let. Zanj, tako kot za Saša Hribarja, ki je umrl v petek, je bil usoden infarkt. Danes se je razvedelo, da je nekdo le nekaj ur po Erjavčevi smrti vlomil v njegovo hišo in avto. Preiskava še poteka.

Od svojega Roberta, kot so ga kolegi ljubkovalno klicali, so se na POP TV poslovili z žalno sejo. 

Komentarjev 12
  • Ender3 17:10 14.september 2023.

    Te žalostne izgube ne smemo jemati kot naključje.Tako Sašo kot Rok sta bila v višku ustvarjalnosti in moči.Relativno mlada,brez poprej znanih zdravstvenih težav.Povezovalo ju je tudi gibanje in športna aktivnost.In preminula sta med počitkom, spanjem.In, če že imamo vprašanja,dajte odgovore ...prikaži več tudi javnosti kateri sta pripadala.Zaboga miloga takšnih smrti je enostavno preveč in NIJZ,stroka bi se morala odzvati vsaj z ugibanjem,če se z odgovori ne upajo.Takšni infarkti tudi tihi so več kot,naključni

  • Naklonsky 16:05 14.september 2023.

    Naj počiva v miru, iskreno sožalje.

  • Avatar Zala
    Zala 16:01 14.september 2023.

    Iskreno sožalje družini, prijateljem, sodelavcem, ... nenadno slovo je bilo in je še tako boleče za njegove najdražje, da jih razumemo, da so se od svojega Roberta želeli posloviti intimno, v krogu domačih. Dokler je bil tu, je bil več ...prikaži več naš kakor njihov. Zadnji dan je pripadal samo njim. Oni ga bodo do konca svojih dni nosili v svojih srcih.