Slovenija
1306 ogledov

Toliko časa boste čakali na mejnih prehodih

Promet Promet.si
Najdlje boste čakali na mejnem prehodu Jelšane.

Promet je trenutno povečan pred Karavankami proti Avstriji in na mejnih prehodih s Hrvaško. Čakalne dobe so od 30 minut do ure in pol. Najdlje boste čakali na mejnem prehodu Jelšane, kjer je čakalna doba za vstop v državo uro in trideset minut, za izstop iz države pa 30 minut. Tudi na mejnem prehodu Gruškovje nastaja gneča, za vstop v državo boste čakali uro, za izstop pa pol ure.

Približno 30 minut boste za vstop v državo čakali še na mejnih prehodih Dragonja, Novokračine, Obrežje, Petrina in Slovenska vas.

Pozor tudi na Obali

V Kopru pa bo do 20. ure zaprtih kar nekaj mestnih cest in ulic, popolne zapore pa bodo tudi na priključkih Semedela in Koper center. Priključek Koper center bo proti Portorožu zaprt do 20. ure, sporoča portal promet.si.

Med priključkoma Bežigrad in Nove Jarše zožena pasova

Na ljubljanski severni obvoznici pa zaradi obnove vozišča med priključkoma Bežigrad in Nove Jarše promet v obe smeri poteka po dveh zoženih pasovih. Promet je za tovorna vozila nad 3,5 t in avtobuse med Štajersko in Primorsko v obe smeri preusmerjen na ljubljansko vzhodno in južno obvoznico.

Na ljubljanski vzhodni obvoznici poteka obnova priključka Industrijska cona Moste, Letališka cesta.

Za aktualne prometne informacije preverite spletno stran promet.si.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • lada 03:36 21.junij 2021.

    Hvala večnemu B O G U ! ! !

  • lada 03:36 21.junij 2021.

    Ne čakam na mejnih prehodih, ker sem zmirom doma, kjer je najlepše !