Slovenija
6479 ogledov

Tragedija: Ko jo je zadel, je padla okrog sto metrov daleč

Novice: Policijski trak in trikotnik ob prometni nesreči Mojca Marot
Slovenske ceste ponovno terjale smrtni davek.

Nekaj minut pred 15. uro je bil operativno-komunikacijski center Policijske uprave (PU) Nova Gorica obveščen o prometni nesreči v bližini Predmeje, v kateri je umrla 51-letna peška, je povedal tiskovni predstavnik novogoriške policijske uprave Dean Božnik.

Nesreča se je zgodila, ko je 45-letni voznik vozil iz Ajdovščine proti Predmeji in takoj za prvim predorom naletel na skupino pešcev. Enega med njimi je zadel, 51-letna peška je ob tem padla po zelo strmem pobočju okoli 100 metrov daleč. Zaradi hudih poškodb je umrla na kraju nesreče.

Policija okoliščine prometne nesreče še preiskuje, zato bo več znanega v ponedeljek. O nesreči pa je že obvestila dežurnega preiskovalnega sodnika in državno tožilstvo v Novi Gorici.

To je na Severnoprimorskem v letošnjem letu druga prometna nesreča s smrtnim izidom, oba umrla sta bila v njej udeležena kot pešca.

Begunjščica NESREČA V GORAH Gorenjska Usodno padla pri vračanju z Begunjščice

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.