Slovenija
821 ogledov

Trčil v peško in pobegnil. Policija prosi za pomoč.

Prehod za pešce Profimedia
Do nesreče je prišlo včeraj popoldne.

Na prehodu za pešce na Korotanski ulici v križišču z Drabošnjakovo ulico se je včeraj nekaj pred 16. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je bila lažje poškodovana peška. Ker je voznik s kraja odpeljal, ne da bi ji nudil pomoč ali dal podatke, policija išče tako voznika kot morebitne druge očividce nesreče, so sporočili s PU Ljubljana.

Neznani voznik je vozil osebni avtomobil znamke Renault megane, sive barve, s kraja nesreče pa je odpeljal v smeri Stegen.

Policija zaradi razjasnitve vseh dejstev in okoliščin prosi vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči ali o neznanem vozniku, da pokličejo na telefonsko številko 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana, na telefonsko številko 01 58388 20. Prav tako pozivajo neznanega voznika, da pokliče na navedeni številki ali se zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana, so sporočili s Policijske uprave (PU) Ljubljana.

Policija - fotografija je simbolična Pri nas Slovenija Mladenič s streljanjem razburil sosede spletna prevara spletna goljufija računalnik PAZITE Slovenija Zelo verjetno boste tarča takih prevar

dezurni@styria-medi.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.