Slovenija
9 ogledov

Tretji predsednik v enem letu

“Funkcionarji bomo delali brezplačno,” napoveduje novi predsednik NK Naklo Matja Žurnal24 main
NK Naklo. Nekdanji prvoligaš želi z novim predsednikom prebroditi krizo in stopiti v boljše čase.

Šport. Nogometni klub Naklo ima novega predsednika. Nekdanjega prvoligaša bo vodil 44-letni Matjaž Gregorič.

Gregorič je funkcijo prevzel po skupščini pred enim tednom. “Na predlog tistih, ki želijo, da obstane,” pravi sicer že tretji predsednik v zadnjem letu. “Klubu želim povrniti ugled,” je odločen. Ob tem ne taji osebnega interesa: “Oba otroka igrata nogomet. Ima pozitiven vpliv na njun razvoj.

Prav vzpodbujanje dela z mladimi, nadaljnji razvoj nogometne šole Rožle in dvig kakovosti mladih selekcij razume kot eno od prioritetnih nalog, pri čemer pohvali vlogo vodje mladinskega pogona Boruta Šepetavca. Med konkretnimi cilji je tudi ohranitev članske ekipe v tretji ligi, kar bo po porazni jeseni zelo težko, se zaveda Gregorič.

Zaupanje se vrača
V svojem mandatu želi enkrat za vselej urediti vprašanje igrišča. O klubskih financah ni želel govoriti, pravi pa, da sanacija ne bo potrebna. Prej novi sponzorji. “Obnavljamo pogodbe, zaupanje se vrača,” je vesel in previden hkrati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.