Slovenija
22 ogledov

Trimilijonski razpis za štipendije

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Javni sklad RS za razvoj kadrov in štipendije je danes objavil trimilijonski razpis za neposredno sofinanciranje kadrovskih štipendij delodajalcem za prihajajoče šolsko oziroma študijsko leto.

Omenjene štipendije bodo delodajalci izplačevali od vključno šolskega/študijskega leta 2011/2012 do zaključka izobraževanja po programih poklicnega in srednješolskega izobraževanja, študijskih programih višjega izobraževanja, dodiplomskih in podiplomskih magistrskih ali doktorskih študijskih programih. Rok za prijavo je 31. marec 2012, prijavnica je dostopna na  www.sklad-kadri.si.

Sklad je danes objavil tudi polmilijonski razpis za štipendije za Slovence v zamejstvu in po svetu. Rok za oddajo prijave je za kandidate, ki prvič uveljavljajo pravico do štipendije po tem programu, 20. september, za ostale pa 30. september.

Prijavnico in pooblastilo najdete na spletnih straneh sklada, oddaja pooblastila pa je obvezna za prijavitelje, ki še nimajo začasnega naslova v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.