Slovenija
2 ogledov

Türk se še ni odločil za šparanje

Žurnal24 main
Potem ko je predsednik vlade Borut Pahor napovedal zategovanje pasu, smo na urad predsednika republike naslovili vprašanje, ali bodo tudi oni zategnili pas. Prejeli smo nedoločen odgovor.

"V Uradu predsednika Republike Slovenije ves čas skrbno nadzorujemo porabo javnih sredstev, ki jih porabljamo v skladu z namenom in potrebami. V danih razmerah pa že preučujemo možnosti za zmanjšanje porabe javnih sredstev,"  so za Žurnal24 sporočili z Urada predsednika republike. Ob tem niso navedli, kje natančno nameravajo varčevati.

Spomnimo, da je pred dnevi predsednik vlade Borut Pahor z ozirom na negativne posledice globalne finančne krize napovedal varčevalne ukrepe. Obenem smo poročali, da predsednik republike Danilo Türk kljub krizi še ne zateguje pasu, saj je za odhod na jesensko zasedanje Generalne skupščine Organizacije združenih narodov v New York porabil prek 41 tisoč evrov. Več na tej povezavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.