Slovenija
32 ogledov

Türkovi se bodo pritožili

Vitoslav Türk, vila Suzana Kos
Družina Vitoslava Türka se bo pritožila na odločbo koprske gradbene inšpekcije, da morajo porušiti nezakonito zgrajeno vilo na Parecagu nad Sečovljami.

Verjamejo, da se bo v nadaljnjih postopkih izkazala in dokazala resničnost njihovih trditev, da so vsa opravljena dela temeljila na popolnih in predhodno pridobljenih dovoljenjih, kar bodo dokazovali z obsežno gradbeno in ostalo dokumentacijo.

Na odločbo koprske gradbene inšpekcije se je družina Türk pritožila z obsežno listinsko dokumentacijo, ki "nesporno in jasno dokazuje, da noben objekt ni bil zgrajen ali obnovljen v nasprotju z veljavno regulativo in predhodno zbranimi predpisanimi dovolili".

Inšpektor podlegel pritisku

Trdno prepričanost opirajo, ko so zapisali, na mnenja strokovnjakov pravne, geodetske, arhitekturne in gradbene stroke, ki so se poglobili v ta primer in ga podrobno proučili "v luči obtožb, ki so jim neupravičeno izpostavljeni".

Menijo tudi, da je bil inšpektor, ki vodi ta primer, med obravnavo in pripravo uradnega zapisa ugotovitev izpostavljen hudim medijskim in drugim pritiskom.


Komentarjev 3
  • mph 14:10 05.julij 2013.

    Tako je, ampak jaz se bojim, da bomo dobili v tem primeru novega svetovnega prvaka v izogibanju zakonov, ko bo končno Jaklič tudi porušil svojo nelegalno gradnjo, pa čeprav je v primerjavo s to prava podrtija. In če samo pomislim, ...prikaži več kako so se spravili na tistega ubogega Maherja, ki mi je deloval povsem pošteno zaradi tiste dobesedno pasje ute.

  • mph 14:08 05.julij 2013.

    Kdo ve čemu je bil izpostavljen inšpektor, ki ni našel ali videl cca. 7 let objekta, ki je verjetno viden iz vesolja (samo še Kitajski zid se lahko kosa s Turkovo 6000 ocenjenih evrov vredno utico) , pa še najmanj ...prikaži več eno konkretno prijavo so dobili ....

  • titty 14:03 05.julij 2013.

    Plačat vse za nazaj, kazen in porušit. Tako morajo naredit navadni ljudje z barakami in zidanicami, tako naj naredi tudi goljufiva in lažnjiva "elita". PLAČAT IN PORUŠIT!!!