Slovenija
83 ogledov

Ugrezanje na Rudniku zaprlo Lidl

Pri Lidlu se bo o tem, ali bodo ostali na isti lokaciji ali pa se bodo preselili Žurnal24 main
Ugrezanje poleg cest nakupovalnega središča na ljubljanskem Rudniku očitno ogroža še trgovine. Lidl začasno zaprli. Sosednji Rutar: nimamo težav.

"Družba Lidl z 20. 5. 2011 zaradi proučitve posedanja tal na ožjem območju TC Rudnik ter preverjanja morebitnih vplivov na Lidlov objekt do nadaljnjega zapira svojo poslovno enoto na Jurčkovi cesti 220 v Ljubljani," so sporočili iz podjetja.

Trgovina se nahaja na področju, kjer je, kot so se lahko prepričali vsi obiskovalci, ugrezanje zemlje resno poškodovalo ceste. Zato smo preverili, če bo zaradi ugrezanja prišlo do zaprtja tudi v Rutarju ali Lesnini, ki sta Lidlova najbližja soseda.

"Očitno so se zaradi ugrezanja poškodovale ceste, da pa jih skrbi tudi za vplive na trgovino, mi ni znano," so nam povedali v Rutarju. Pravijo, da sami težav nimajo in da je v dobrem stanju tudi parkirišče trgovine.

Odziva Lesnine nam ni uspelo dobiti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.