Slovenija
33 ogledov

"Ukradli so mi vse dokumente"

Razbit avtomobil Radovana Žerjava
1/5
Saša Despot
Radovan Žerjav o podrobnostih o sobotnem vlomu v njegov avto.

Prvaku SLS so ob včerajšnjem vlomu skupaj z denarnico ukradli tudi vse kartice in dokumente, nam je sinoči zaupal sam Radovan Žerjav, žrtev vloma.

"Takoj sem moral preklicati vse bančne kartice," je še dodal. Kot je znano, se je vlom zgodil ob sestanku prvakov SLS, SDS in Virantove liste v gostilni na Lukovici. Nepridipravi so razbili steklo na avtomobilu. Policija je sporočila, da ni bilo znamenj, da bi imel vlom politično ozadje.

"Upam, da ima policija prav." Radovan Žerjav ni povsem prepričan, da je mnenje policije pravilno. Predvsem zato, ker jim je, kot trdi, lastnik gostilne povedal, da je nek moški pri njemu spraševal, ali so se z Janšo sestali prav tam. "Morda je to, kar pravi policija, res. Hvala bogu, če je bil to samo navaden vlom." A hkrati prvak SLS doda, da nikakor ne želi vzbujati kakih teorij zarot.

"Bili smo šokirani"

"Ko smo bili na sestanku, me je poklicala oseba SLS za odnose z javnostmi. Dejala je, da ima čudno novinarsko vprašanje o tem, da so neznanci razbili moj avto. Sprva nisem verjel. Potem pa sem šel pogledat. Ugotovil sem, da je res. Parkiral sem avto na drugo parkirno mesto in se vrnil na sestanek. Vsi smo bili šokirani. Misleč, da je le razbita šipa, takoj sploh nisem poklical policije. Po pogovoru z drugimi na sestanku pa sem vseeno poklical policijo," pripoveduje Žerjav.

Novinarsko vprašanje smo osebi SLS za odnose z javnostmi poslali iz Žurnala24, ker je naša novinarka, ki je bila po naključju na tem kraju, opazila, kaj se je na Lukovici zgodilo. Policija je po prihodu ugotovila, da so vlomilci ukradli tudi denarnico, kjer pa so bili vsi osebni dokumenti prvaka SLS. "Policist me je vprašal, ali sem imel v avtu kaj posebnega. Povedal sem mu, da sem v žepu vrat pustil denarnico," nam je povedal Žerjav. Po vlomu denarnice tam ni bilo več. A prvak SLS dodaja, da bi jo težko nepridipravi videli zunaj avta, saj je bila v žepu vrat. "Zdaj bom imel veliko administrativnega dela, da dobim nove dokumente," je še dejal.

Komentarjev 17
  • privat 06:42 12.januar 2012.

    da bi vsaj njih ukradli...sej vem da niso nič vredni!

  • Žurnalček 01:28 11.januar 2012.

    Veš novinarji so tudi PIAROVCI, pa tud DEMOKRACIJA ma enga honorarca! Pa ta honorarc pokliče kolegico na prijetno kramljanje o političnih dogodkih zadnjih dni in glej ga vraga , ravno malo pred njenim prihodom se to zgodi, honorarc je pa ...prikaži več pa mal zamudu, ker mu na pumpi ni prijela kartica! Ti je sedaj jasno naključje! No in novinarki je pri njenem šefu neverjetno zrastel rejting. Koza cela, ovce na broju al pa tud ne , zaradi takšnih , ki se sekirajo kdo in zakaj je nekje slučajno bil !

  • Žurnalček 01:18 11.januar 2012.

    Barnbarius€ . Ko vstopiš pusti vsako upanje zunaj, če bi SLO kmet še rad oral z trahtorjem !!