Slovenija
15558 ogledov

Umrl nasilne smrti: Našli truplo 26-letnega slovenskega državljana

policija trak Nik Rovan
Ob slovensko-italijanski meji so v torek zjutraj našli truplo 26-letnega slovenskega državljana. V okviru identifikacijskega postopka je bila ugotovljena in dokončno potrjena identiteta pokojnega, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi interesa kriminalistične preiskave in ugotavljanja okoliščin smrti ne morejo posredovati.

O najdbi trupla so obvestili tudi italijanske varnostne organe, ki pri preiskavi intenzivno sodelujejo s slovensko policijo.

Po pisanju Primorskih novic je 26-letnik umrl nasilne smrti, pri preiskavi kraja najdbe trupla pa je sodelovala tudi ekipa s policijskim psom.

Novogoriški policisti so bili v torek zjutraj obveščeni o najdbi trupla neznanega moškega nad železniškim predorom tik ob državni meji na območju Nove Gorice. Ob njem so našli tudi kolo. Poleg kriminalistov in policistov sta na kraj prišla tudi preiskovalna sodnica Okrožnega sodišča in okrožna državna tožilka v Novi Gorici. Preiskovalna sodnica je odredila sodno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

Komentarjev 3
  • Avatar Hellialessa
    Hellialessa 00:07 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Slavko Krizman 23:12 12.januar 2022.

    več prirastka iz tujine ... več sranja bo

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:53 12.januar 2022.

    Mater, take stvari, ki smo jih gledali v ameriških filmih, se sedaj zmeraj pogosteje tudi pri nas dogajajo.