Slovenija
44144 ogledov

27-letnica, ki jo je ustrelil, je bila noseča, umrl je tudi otrok

Novice: Oropal bencinski servis in grozil - Policijski trak Saša Despot Fotografija je simbolična.
27-letnica, ki jo je zjutraj v Grosuplju ustrelil 44-letnik, je bila noseča.

Kot so potrdili ljubljanski policisti, je nekaj pred 9. uro zjutraj prišlo do streljanja na območju Grosuplja. Moški je prišel do 27-letnice, ki se je pred njim zatekla v bližnjo zgradbo. Tam jo je ustrelil.

Po dejanju se je s kraja odpeljal s svojim osebnim vozilom.

Ženska, ki je bila noseča, je kljub hitri medicinski pomoči, na mestu nesreče umrla, prav tako tudi njen nerojeni otrok.

Policisti so kmalu po dogodku v okolici izsledili vozilo in osumljenca, ki je imel strelno rano in je prav tako na kraju umrl. Poleg njega je bilo najdeno strelno orožje. Po prvih znanih podatkih njegova smrt ni posledica kaznivega dejanja.

Motiv ni znan, šlo naj bi za nekdanjega partnerja

Vodja Oddelka za splošno kriminaliteto pri PU Ljubljana Valter Zrinski je v izjavi za javnost povedal, da policija moškega v preteklosti še ni obravnavala, prav tako ni imel dovoljenja za orožje. 

Motiv za dejanje še ni znan. Po poročanju nekaterih medijev, ki se sklicujejo na neuradne informacije, gre za nekdanjega partnerja.

Dnevnik poroča, da je bila pokojna slovenska državljanka in direktorica gradbenega podjetja v industrijski coni Grosuplje. Po poročanju časnika, naj bi se otrok, ki ga je pričakovala, rodil čez dva meseca, jeseni pa naj bi se s sedanjim partnerjem nameravala poročiti. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • TistoPravo 17:44 21.januar 2020.

    Ko ima hudič mlade, se naseli v določene človeške glave. Ne vidi ne sonca, ne težine življenj vsakega od nas. Samo udari, in vzame...

  • jakec1575 15:58 21.januar 2020.

    da gres uniciti zivljenje 27 letnice in svojega pri 44, moras biti poseben bolnik. zhebano otrostvo. Po vozilu sodec povsem zhebane vrednote. veliko te patologije v slovenski druzbi. žalostno in grozno hkrati.

  • jj1 15:34 21.januar 2020.

    Sem 99% prepičan, da je vsaj en vpleten na ić