Slovenija
408 ogledov

Uradno: Tušmobila ni več, to so novi paketi Telemacha

Telemach Telemach
Zdaj je uradno: Tušmobila ni več, Telemach je predstavil svoje nove mobilne pakete.

Telemach po novem ponuja le tri pakete, saj si želijo pregledne ponudbe: Več, Še več in Največ. 

Svojo novo ponudbo so predstavili na predstavitvi za novinarje, ki jo je vodil Boštjan Gorenc -Pižama

Vabljivi popusti za obstoječe naročnike Telemacha

Več ponuja 120 minut klicev v druga omrežja (znotraj omrežja so neomejeni), neomejena sporočila in 500 MB prenosa podatkov za šest evrov na mesec, naročniki fiksnih storitev Telemacha pa paket dobijo za štiri evre. 

Paket Še več ima neomejene pogovore in sporočila ter 5 GB prenosa podatkov za 15 evrov na mesec (s popustom 12 evrov na mesec), paket največ pa za 25 evrov oziroma za 20 evrov na mesec ponuja neomejene pogovore in klice ter 10 GB prenosa podatkov, poleg tega pa še sto minut klicev iz Slovenije v EU ter 200 MB prenosa podatkov v EU ali ZDA. 

Pri večjih dveh paketih je mogoče za deset evrov mesečne naročnine dobiti še eno sim kartico, tako da lahko kvote iz paketa koristita dve osebi. 

Gostovanje ostaja, a ne bo plačljivo

Nacionalno gostovanje ostaja tudi v novih paketih, a ga ne bo treba doplačati. 

Popust za obstoječe naročnike fiksnih storitev Telemacha lahko koristi naročnik in še trije družinski člani, ki prebivajo na istem naslovu. 

Ob vezavi za dve leti je mogoče kupiti telefon po nižji ceni, v paketu Še več za 50 evrov ceneje, v paketu Največ pa za sto evrov ceneje. Sicer so paketi brez vezave. 

Ko uporabnik izkoristi zakupljeno kvoto prenosa podatkov, se mu hitrost zniža na 64/64 a se nadaljni prenos ne zaračuna, lahko jih tudi dokupi. 

Obstoječim naročnikom se prehod na nove pakete zaračuna 20 evrov

Za obstoječe naročnike Tušmobila in Telemacha se ne spremeni nič, če bi želeli imeti nov paket, lahko prenesejo ali odplačajo vezavo, spremembo paketa pa jim bodo zaračunali po ceniku, cena je 20 evrov. 

Marko Šter, direktor, Telemach | Avtor: Telemach Telemach
Telemach je Tušmobil pred dnevi preimenoval v Telemach Mobil. "Načrt je združitev, ki bo izvedena v dveh do treh mesecih. Število zaposlenih povečujemo, sploh v kontaktnih centrih, tistim,  ki bodo po združitvi preveč, bomo ponudili drugo delovno mesto,“ je pojasnil direktor Telemacha Marko Šter

Uporabniki Tušmobila so pogosto tarnali zaradi težav z omrežjem. Milan Berlič, ki je na Telemachu direktor področja mobilna omrežja, pravi, da so v štirih mesecih zamenjali celotno opremo na približno 600 lokacijah. Z lastnim 3G omrežjem tako bo Šterovih besedah pokrivajo 99 odstotkov prebivalstva, z LTE pa bodo do konca leta 80 odstotkov. 

Do konca leta bodo v prodajni mreži in centru za stike z naročniki na novo zaposlili sto ljudi. 

janez.zalaznik@zurnal24.si

Komentarjev 12
  • Vunny 09:13 24.september 2015.

    Toliko o "najboljšem Slovenskem" ponudniku ...Bil pri Simobilu, Telemachu, Tušmobilu in nobeden ni imel tolkšne pokritosti s signalom (ker ga uporabljam in potrebujem povsod po SLO) kot Telekom. Želim si, da ZPS uspe!

  • Dixon 08:38 24.september 2015.

    Do sedaj je imel tuš dobre pakete, telemach pa nič ne zaostaja. Mene pa kot uporabnika nič ne skrbi, ker glede na pakete zgleda, da bodo res več ponudili.

  • korisnik_362 07:47 24.september 2015.

    Da, gostovanje se šteje v kvoto le v novih paketih, za stare vse ostaja tako, kot je.