Slovenija
50 ogledov

V Izoli od danes izposojevalnica igrač

Večina iger je primernih za otroke, stare pet let in več, nekaj jih je tudi za m Žurnal24 main
Super ideja. Otroci se igrač kmalu naveličajo, zato si jih bodo lahko po novem tudi izposodili.

“Izposojevalnico igrač uradno odpiramo danes ob 17. uri. Trenutno je tukaj približno polovica vseh igrač, ki so jih prinesli ljudje, ki so za to idejo slišali, skoraj vsak je imel doma eno družabno igro ali kaj podobnega, ki ni več v uporabi,” je zadovoljna Barbara Motoh Bračanov iz društva prijateljev mladine.

Izposojevalnica igrač, ki je v prvem nadstropju nekdanje osnovne šole z italijanskim učnim jezikom na Gregorčičevi ulici 21, bo odprta trikrat na teden, ob sobotah in torkih od 16. do 18. ure, dogovarjajo pa se še za dopoldanski termin, ki bo najverjetneje ob sredah od 9. do 11. ure.

Simbolična članarina
“Izposojevalnica bo delovala tako, da se bo plačala simbolična letna članarina, katere izkupiček bo šel za nakup novih iger. Če se zgodi, da se v dveh tednih, ko je igra izposojena, kaj izgubi, se prinese drugo od doma. Ker naše igre tako in tako niso nove, ne bomo zahtevali, naj se izgubljeno nadomesti, rešitev, ki smo jo izbrali, se nam zdi pravična.” dodaja Motoh Bračanova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.