Slovenija
217 ogledov

V Ljubljani bodo postavili več koloparkov

Kolopark Anže Furlan
MOL bo park za rolkarje postavil pod Fabijanijevim mostom. Načrtuje tudi več koloparkov, možne lokacije so Savsko naselje, Fužine in Stanežiči.

Zaradi dobre obiskanosti na novo postavljenega koloparka v Šiški načrtujejo v Ljubljani postavitev še več podobnih parkov v mestu.

"Odziv je nad pričakovanji," o Koloparku ob Celovški pravijo pri Mestni občini Ljubljana. Za prihodnost načrtujejo postavitev še več podobnih parkov v mestu. 

Savsko naselje, Fužine in Stanežiče

"Prihodnje leto načrtujemo park za rolkarje pod Fabianijevim mostom," pojasnjujejo. "urbanih naseljih pa iščemo še nove lokacije za postavitev podobnih kolo parkov, kot je ta pri Tivoliju. Med drugim preverjamo možnost postavitve v Savskem naselju ob BMX progi, v Fužinah in v Stanežičah."

Kolopark | Avtor: Klemen Humar Klemen Humar

Za različne vozne pripomočke

Kolopark ob Celovški cesti sodi med objekte za šport, rekreacijo in prosti čas. "Osrednja tema parka je poligon, asfaltna steza, ki se uporablja za trening spretnostnih veščin in vožnje s pripomočki na kolesih," pravijo na ljubljanski občini.

Namenjen je urjenju spretnostnih veščin z vsemi vrstami voznih pripomočkov, od koles, skirojev, rolk, rolerjev in kotalk do poganjalčkov.

Kolopark | Avtor: Klemen Humar Klemen Humar

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • mihatirs 07:23 10.oktober 2016.

    Naredte enga mal večjega ne tale mala skropucala da je gužva ko so 3 kolesa gor!

  • dezurni 21:59 09.oktober 2016.

    Hvala, popravljeno. :)

  • Ferluci 21:39 09.oktober 2016.

    Saj je vseeno. Čez kakšno leto bodo Stanježići...